OBS! LEVANDE VATTEN ÄR EN FÄRSKVARA!

Allt vatten är inte lika. Det är stor skillnad på olika vatten

Att dricka vatten är inte tillräckligt. Du skall dricka nyttigt vattenvatten som hjälper dig ta upp syre. Vatten som bidrar till att avlägsna gifter, och absorberas lätt av din kropp. Du behöver gott vatten, med antioxiderande egenskaper och riktiga pH-nivåer.

Att ha Vollaras levande vatten, är som att äga en  ”källa” av friskt gott vatten hemma. En obegränsad källa av antioxidanter (=naturens medicin) och tillförsel av rent mineraliserat vatten.av alkaliskt, joniserat sunt vatten.

Du får:

  • pH-balanserat, sunt alkaliskt vatten att dricka och till matlagning.

  • starkt alkalisk vatten för att tvätta frukt och grönsaker. Du känner skillnaden, i både smak och hälsa!!

  • surt vatten för rengöring/bakteriedödande!.

  • När du dricker alkaliskt vatten regelbundet, hjälper du kroppen att bli hydrerad.  samt avskiljer du gifter och föroreningar. 80% av alla sjukdomar lever bara i sur miljö.

  • Vill du går ner i vikt, kan du få en förbättring där också.

Totalt sett finns det ingen viktigare åtgärd för kroppen än att dricka rent levande vatten!

Utnyttja Direct Disk Ionisering (DDI) Technology™, Living Water är en revolutionerande framställning av joniserat vatten, designat av uppfinnaren som innehar det första vattenjoniserings-patentet, som inte kräver en massa plattor eller membran att hålla reda på. Medan konventionella enheter kräver en låg strömningshastighet för att maximera ORP (Oxidation Reduktion Potential), kan Living Water med Direct Disk Ionisering (DDI) Technologyuppnå samma ORPnivåer med en högre strömningshastighet. Med Direkt Disk Ionisering Teknology och konstant effekt, blir vattnet joniserat med minsta möjliga elektrisk energi.

Liksom en kompakt fluorescerande lampa som använder mindre energi for samma ljusmängd som en glödlampa, är Living Water en mer effektiv energianvändning än konventionella skivenheter.

Living Water absorberas av kroppen till bränsleceller, blod, borttransport av avfall/gifter, och stöttar nästan alla de andra viktiga funktionerna. Mycket av vattnet som är tillgängligt i dag är antingen surt, innehåller oönskade föroreningar, eller båda delarna. Detta kan påverka din hälsa på områden som åldrande och generellt välbefinnande.

För att bekämpa syrorna i kroppen och främja en riktig hydratering är det viktigt att dricka rätt helst ”nylagat” vatten! Helst vid rinnande ”källan” dvs. kranen. Levande vatten dör på ett dygn! (d.v.s. joniseringen är borta!)

Dricker du rent, färskt, och nyttigt vatten?

Levande vatten

Levande vatten i glaset

Det är stor skillnad på olika vatten! Till och med dyrt flaskvatten kan innehålla oönskade föroreningar, och ha ett surt PH, och är i vart fall dött vatten!.

Om du letar efter vatten som kan erbjuda fördelarna med negativt laddat alkaliskt vatten med antioxiderande egenskaper, är Living Water (eller H2Fuel) något för DIG!! Joniseringen kan lätt ställs in på maskinen och även kontrolleras med ORP mätare (Oxidation Reduction Potential).

Det konkurrensstarka priset på Living Water utnyttjar fördelarna med Direct Disk Ionisering Teknologi™ (DDI).Tester visar även en bakteriell reduktion på 87%. Trygghet även om du testat vattnet. Man kan kan aldrig veta när läckage uppstår, och det tar sin tid innan ”radiovarningarna” för kommunalt vatten når ut!

Fördelar med Living Water

• Direct Disk Ionization (DDI)-teknologien™ är en revolutionerande metod att jonisera vatten.

• Medan konventionella enheter kräver ett lågt flöde för att maximera reduktionspotentialen (Oxidation Reduction Potential – ORP), kan living Water med teknologi för direkt skiv-jonisering (DDI) uppnå samma ORP-nivå med högre flödeshastighet.

• Living Water utgör en mer effektiv energianvändning än traditionella platt-apparater

Liten och enkel i underhåll. Det samma för rengöring!

• Tål varmare vatten på grund av digital teknologi utan katastrof. (Dock undvik över 35o)

• Trygg teknologi gör att vid eventuell vattenläckage är det bara displayen som kan gå sönder, och den kan lätt bytas.

• 5 års garanti.

Joniserade vattnet sörjer för att mineraler och näringsämnen kommer runt till varje enskild cell i kroppen, samtidigt som det rensar kroppen inifrån.

Vi behöver bra vatten för att befria oss från gifterna i kroppen! Joniserade vattnet är det viktigaste och bästa lösningsmedlet. Det främjar genomströmningen av blod till alla organ, sätter igång sorterandet och förstärker kroppens eget immunförsvar.

Harmoni i kroppens vattenbalans är en viktig förutsättning för funktioner av hela vår organism. Även om de flesta människor vet hur viktigt det är för vår hälsa, att dricka regelbundet och mycket, håller de flesta fast vid sina felaktiga dryckesvanor.

Ett otillräckligt vattenintag kan förstöra kroppens vattenbalans allvarligt, och förorsaka skadliga följder på olika kroppsfunktioner.

Vatten är inte bara livsnödvändigt. Det är absolut en viktig ingrediens för pigghet och välmående / vitalitet.

Några enstaka minuter efter drickandet, är inte bara törsten släckt. Också kroppscellerna har fått mer syre, och det leder till ett markant friskare utseende.

Vatten innehåller inga kalorier, men förbrukar dem när man dricker!

Inte bara för det kroppsliga, utan också för det andliga välmåendet…. är vätskan väsentlig.

Många talar om virvlat vatten, som kan göras med speciell teknik. Men har du joniserat vatten är det bara att snurra på glaset, så får du virvlat vatten. Det går inte med vanligt ”dött” kranvatten! Välkommen in i denna intressanta biologi och kunskap om livet och välmående. Finns mycket mer att berätta om friskt åldrande, och framför allt uppleva!

Kontakta oss för mer info och demonstration!

pastedGraphic.png

Vanligt Vattenkluster

15 – 20 molekyler

pastedGraphic_1.png

Alkaliskt Vattenkluster. Upp till 6 ggr snabbare hydroxering till cellerna m.m.

4 – 6 molekyler

Vatten grunden till allt liv på jorden.

Vatten lever…. och förmedlar näring och känslor…. Det finns hur mycket som helst av forskning och upplevelser att berätta!

-oOo-