Allt vatten är inte lika. Det är stor skillnad på vatten och vatten!

Att dricka vatten är inte tillräckligt. Du skall dricka nyttigt vattenvatten som hjälper dig ta upp syre. Vatten som bidrar till att avlägsna gifter, och absorberas lätt av din kropp. Du behöver gott vatten, med antioxiderande egenskaper och riktiga pH-nivåer.

Att ha Vollaras levande vatten, är som att äga en obegränsad ”källa” = tillförsel av alkaliskt, joniserat sunt vatten.

Du får:

  • pH-balanserat, sunt alkaliskt vatten att dricka och till matlagning.

  • starkt alkalisk vatten för att tvätta frukt och grönsaker. Du känner skillnaden, i både smak och hälsa!!

  • surt vatten för rengöring/bakteriedödande, får du på ”avfallet = på köpet”!.

  • När du dricker alkaliskt vatten regelbundet, hjälper du kroppen att bli hydrerad samt avskiljer du gifter och föroreningar. 80% av alla sjukdomar lever bara i sur miljö.

  • Vill du går ner i vikt, kan du få en förbättring där också.

Totalt sett finns det ingen viktigare åtgärd för kroppen än att dricka rent levande vatten!

Utnyttja Direct Disk Ionisering (DDI) Technology ™, Living Water är en revolutionerande framställning av joniserat vatten, designat av uppfinnaren som innehar det första vattenjoniserings-patentet, som inte kräver en massa plattor eller membran att hålla reda på. Medan konventionella enheter kräver en låg strömningshastighet för att maximera ORP (Oxidation Reduktion Potential), kan Living Water med Direct Disk Ionisering (DDI) Technologyuppnå samma ORPnivåer med en högre strömningshastighet. Med Direkt Disk Ionisering Teknology och konstant effekt, blir vattnet joniserat med minsta möjliga elektrisk energi.

Liksom en kompakt fluorescerande lampa som använder mindre energi for samma ljusmängd som en glödlampa, är Living Water en mer effektiv energianvändning än konventionella skivenheter.

Living Water absorberas av kroppen till bränsleceller, blod, borttransport av avfall/gifter, och stöttar nästan alla de andra viktiga funktionerna. Mycket av vattnet som är tillgängligt i dag är antingen surt, innehåller oönskade föroreningar, eller båda delarna. Detta kan påverka din hälsa på områden som åldrande och generellt välbefinnande.

För att bekämpa syrorna i kroppen och främja en riktig hydratering är det viktigt att dricka rätt vatten!

Dricker du rent, riktigt, och nyttigt vatten?

Levande vatten

Levande vatten i glaset

Det är stor skillnad på olika vatten! Till och med dyrt flaskvatten kan innehålla oönskade föroreningar, och ha ett surt PH.

Om du letar efter vatten som kan erbjuda fördelarna med negativt laddat alkaliskt vatten med antioxiderande egenskaper, och för att undvika negativ Oxidering Reduktions Potential (ORP), är Living Water något för DIG!!

Det konkurrensstarka priset på Living Water utnyttjar fördelarna med Direct Disk Ionisering Teknologi ™ (DDI)

Fördelar med Living Water

• Direct Disk Ionization (DDI)-teknologien™ är en revolutionerande metod att jonisera vatten.

• Medan konventionella enheter kräver ett lågt flöde för att maximera reduktionspotentialen (Oxidation Reduction Potential – ORP), kan living Water med teknologi för direkt skiv-jonisering (DDI) uppnå samma ORP-nivå med högre flödeshastighet.

• Living Water utgör en mer effektiv energianvändning än traditionella platt-apparater

Litet och enkelt underhåll. Det samma for rengöring!

• Tål varmare vatten på grund av digital teknologi utan katastrof. (Dock undvik över 35o )

• Trygg teknologi som gör att vid eventuell vattenläckage är det bara displayen som kan gå sönder, och den kan lätt bytas.

• 5 års garanti.

Vattnet sörjer för att mineraler och näringsämnen kommer runt till varje enskild cell i kroppen, samtidigt som det rensar kroppen inifrån.

Vi behöver bra vatten för att befria oss från gifterna i kroppen! Vatten är det viktigaste och bästa lösningsmedlet. Det främjar genomströmningen av blod till alla organ, sätter igång sorterandet och förstärker kroppens eget immunförsvar.

Harmoni i kroppens vattenbalans är en viktig förutsättning för funktioner av hela vår organism. Även om de flesta människor vet hur viktigt det är för vår hälsa, att dricka regelbundet och mycket, håller de flesta fast vid sina felaktiga dryckesvanor.

Ett otillräckligt vattenintag kan förstöra kroppens vattenbalans allvarligt, och förorsaka skadliga följder på olika kroppsfunktioner.

Vatten är inte bara livsnödvändigt. Det är absolut en viktig ingrediens för pigghet och välmående / vitalitet.

Några enstaka minuter efter drickandet, är inte bara törsten släckt. Också kroppscellerna har fått mer syre, och det leder till ett markant friskare utseende.

Vatten innehåller inga kalorier, men förbrukar dem när man dricker!

Inte bara för det kroppsliga, utan också för det andliga välmåendet…. är den svala vätskan väsentlig.

Kontakta oss för mer info och/eller demonstration!

-oOo-